Monday, 13 February 2012

MOOD TEACHER AKU TAK BAIK

Assalamualaikum n HYE peeps!!! **xjwb salam dosa ek,, lallalaalla

urmm,,, sedih lah kan when ckgu yg ngajar kita tuh brmasam muka dgn kita satu kelas,,, hhoho,, yg mula2 jd masalahnya tuh ,, ckgu suruh kluarkn buku teks,,, siapa yg xbwa bku teks kna pergi cari n pnjam d klaz lain,,,,

ada laa pulak sekelompok geng lelaki klaz aq nih,, pergi2 mencari tetapi selam smbil minum air? hhaihhh,, adekepatut lepak pulak bawah bangunan klaz akuh, aq nmpak pun sbb akuh ada di perpustakaan utk meminjam buku teks tuh,,, ***sebetulnya ckgu aku tuh xberitahu to all peeps dlm klaz aq yg hari tu kna bwk bku teks,,,

teacher pon dh bagitahu bahawa week/month nih teacher nk habiskan syllibus tentang litriture dahulu,,,, so kami bawa buku novel je laaa Catch Us If You Can tuh,,, kan teacher cakap nk habiskn chapter dlm buku tuh,, tetiba nk kna kluarkan buku teks pulak,,, mmg kami xbawak lah,, hohoho ,,so soryy

so smua plajar x membawanya laa,,hoho,,, first time dngar teacher yg slalu melawak dgn kami tuh mninggikn suara dekat kami satu kelas,,, we're SHOCK you know,, n we silent at da same time,, hohoh,, **giler nk sampuk teacher cakap time tuh,nnti kene marah lagik,, ,

mcm ni laa ayt teacher akuh dengan nada yg sangat tingii ***kamu yg MACAM tidak brsalah ni kan,, mmg la you're FORM 5 Arif kan,, top classes,,,,, and now buka ms 64 and do that work!!! ((sambil tutup buku teks dia dengan kuat,, kemas2 n keluar kelas)) ,,

     conclusionnya,,, akuh nih ketua kelas pulak,, hadoi,, mcm na nk say sorry ,,, kwn2 smua wakilkn dkt akuh utk prgi mnta maaf,, adoi,, hoho,, yg aku xbuad salah nih laa yg kena jgk,,*tu yg malaz jd ktua kelas tuh *tp aq xpergi pon,, hohoho,, ntah mybe im SHOCK kot dgn attitude baru teacher kami,, hohoho,,,

  so,, if teacher baca blog nih,, we all from 5A want to say sorry because do like that to you,, in the meantime, we do not take care of our behavior and our class pride with embarrassing position of our class as the best class at SMKPP .. we want to apologize to you very much.. thanks,, (maaf skali lagi jika speaking xbetul) hoho

***okelah too alll peepsss,,, bye,, huhu,,

AYAT KEPENINGAN

Assalamualaikum semua!! hoho ,,agak lama saya menidak mengon9,, hoho,, kira2 dua bulan juga la yer? hahaa,, **sigh ,,, anyway hye smua,, anda sehat?? bagi student2,, mcm ner skolah? haha,, n bg pekerja, mcm ner pekerjaannya? **ceyh ayat skema gila,, haha, **mood budak skolah rendah..
 haaa skrang akuh hendak menceritakan,.,, sekarang nih satu Kelas akuh tuh,, dah ada satu trend baru,, hohohoo,,
nk tau?? jeng3~ **xpyh nk jeng2 sangat lahkan,, huhu

TREND CAKAP SETAI BARU.. semua perkataan tambah imbuhan ME kt depan,, ikut kesesuaian la kan,, xkan smua nk hentam buh ME koddd,, nnti jadik lain mksudnyaa, **pulun kot smua pkataan nk tmbah me,, haha,,
, as a example nya,, haha

-aku hendak pergi makan pulak ni..
bila ditambah ME,, >>>>>>

-mengaku mehendak memergi memakan memulak mengini,,, hahahaa melawak menidak (lawak x),,,

adoii,,memening membetulah,, hahhaa,, akuh pon dh jadik kebiasaan bercakap cenggitu apabila talking with my frend! hahaha,, yg pnting org faham sudah,,hoho,, **tak payah bunyik kalau tidak menyukai nya pon kann,, hahaa,, 

haaaa menghendak menahu menidak menyiapa yg mengajar mengkami??? hahha
first akuh dngar Cikgu Subj Sains Pertanian mencakap begini,, haha,,then diikuti oleh geng2 sekepala dengn ckgu akuh tuh,, then satu kelas sudah,,haha,,

itu jelah for today evening,, **sikit2 dh ler,, xlarat pmbaca hndak mmbacanyaaa,, ahhaa

okes peeps!! kbai

Wednesday, 7 December 2011

StUdY @ MkN2,,,err~

Assalamualaikum semuaaa~ **ta jwb dosa~ err..

harini rabu 07.12.11 ,, haaa pegy study kt puspa Sik,n snap pic for my licence P ,errr~  *study ke? ka smbang2 ja ** haha tatau2, tnya sama nad n da geng,,,, hihi,, anyway sory nah Nad sbb aq ta join td,, hehe,, **faham2 la kan aq ta reti addmath,,,,, hahaa,,,

n then lapar lak prut aq neh,, haaa nasib Nad nih bwa p mkn Bakso,, err~ pedas siot,, huhu,,, boleh gagah sdap dy,, hahaa,, anyway tq ya Nad tnjuk kdai jual Bakso yg sdap2,,,heee~ **Nad ni nk dua mangkuk sbenarnya,,, hehe,, dya lapar,, ,,, tuh laa aq suruh pegy tmbah smangkuk lg ta mau,, jgn isau aq byr,,, atotoi,,,~ hehe

kwn Nad tuh aq tatau nama lak,,ta smpat na tnya,, ahha,, Nad n geng skepala ferasan dya tuh asik gelak jer,, hehe,, smpai aq trgelak skali ,,wlaupun aq tatau topic apa,,, hoho,,, anyway syiok enjoy la jgk,, hihi,,

hehee, now dh smpai rumah err~ **kembali boring lak,,

hohoho oke laaa peeps! aq na pegy jogging pepetang neh,,hohoh,,**kurangkn lemak skit,,heee (verangn dh)

okebai,,,, babai~! eh2
assalamualaikum~

Tuesday, 6 December 2011

FeEliNg Jup~

as slm smua~ **ta jwb xdpt kizz,,, klau jwb nah flying kiss,,, **ta smpai angin bwa,, (merepek teruk aq)

Ermm ,, now nk story mory laa papa pun,, cmpur2,, huhu,, (blur xda idea dh)

9.26p.m bff aq text,, err~ sdeh sanad ayt dy,, huhu,,, nad,,aq mmpu bg nasihat n drongn jer la keyh kt ang,,,
btw we have same prob kan,, aq pon blurr dgn prob akuh,,, so aq nasihatkn ko jer laa (dri aq sndri ta dpt nk nsihatkn ,,ada hti nk nsihtkn org,,errr) **dh2 lelebih lak aq,,

anyway nad,,, aq tauh mmg susah nk lupakn someone kan,, tp one thing ,, air mata ta dpt na slesaikn smua prob k,, so save your tears ok,, jgn bazirkn,,,
i hope you dpt la kan hdapi whatever  disaster coming on u,,,

anyway kalau da papa text aq k.... im a good listener**ferasan jap** err

ta pe lah i've to go now,,, k babai2 readers,,,

Cinta Yang Dicari Pasti Akan Pergi,Cinta Yang Datang Pasti Akan Kekal Abadi

cinta tak menarik kalau hati tak tertarik.. 
cinta tak terbayang kalau hati tak sayang..
cinta tak syahdu kalau hati tak rindu..
cinta tak tewas kalau ianya berbalas..
cinta tak mati selagi masih ada kasih di hati..



**Cinta Yang Dicari Pasti Akan Pergi,Cinta Yang Datang Pasti Akan Kekal Abadi

Ta dA MoOd~

as slm smua,,,, *jwb ,,klau ta jwb aq tumbok,, haha,, (blagak brani lak atotoi)

ptg ni xsihat lak,, adoii,, xda mood nk on9,, tp sja nk on9 gak,,pelik kn,, (aq sntiasa pelik . err~)..
anyway sory to Na Nad  dlm text aq ta hepy2 td,,,sory nah,,,, xda mood bagai,, urhh!~

n Nortikum Ujang d fb,, sory kalau chatbox aq xda dh SKUPANG PENTING,,,, :O n 4C bagai,, hahaahahaha lawak laa word smua tuh (force to laugh) err~~ sory yer,,nnti aq sehat aq hepy2 balik k,,,

anyway tetiba tringt kt ex-gf,,,, err~ ntah papa **tatau malu ke aq ingt org yg xnk kt kite dh** (blah la ko fik)
to my ex-gf dngar lagu Nera-Hatiku Milikmu tuh ingt i okeyh,,, n lagu Ezad-Percintaan Ini,,,, ok,, i luv you so mucchhh,, but taw2 la kan,, i dh xda dlm hti you lg,, ((so jgn nk Verangan ko fik,,penampar mau!!))

**dh2 merepek ptg2 ni,,, meroyaN kr haper! haha,, k laa peeps!! babai,, <3

Monday, 5 December 2011

PantUn xbrtauLiah ~

Basket is raga,
Wood is kayu,
Bile I terjaga,
I tr0s igt kt U!!

...This is kulit kerang,
Jumpe tepi kayu,
I ckp eh tr0s terang,
I miss gileeeeeeeeeeeeee kt U!!
p/s :- terjpe pantun niey kt fb,,,,heheh,,,cm menarik jey....sje la nk share....heheh ok bai bai peeps~! :D