Monday, 13 February 2012

MOOD TEACHER AKU TAK BAIK

Assalamualaikum n HYE peeps!!! **xjwb salam dosa ek,, lallalaalla

urmm,,, sedih lah kan when ckgu yg ngajar kita tuh brmasam muka dgn kita satu kelas,,, hhoho,, yg mula2 jd masalahnya tuh ,, ckgu suruh kluarkn buku teks,,, siapa yg xbwa bku teks kna pergi cari n pnjam d klaz lain,,,,

ada laa pulak sekelompok geng lelaki klaz aq nih,, pergi2 mencari tetapi selam smbil minum air? hhaihhh,, adekepatut lepak pulak bawah bangunan klaz akuh, aq nmpak pun sbb akuh ada di perpustakaan utk meminjam buku teks tuh,,, ***sebetulnya ckgu aku tuh xberitahu to all peeps dlm klaz aq yg hari tu kna bwk bku teks,,,

teacher pon dh bagitahu bahawa week/month nih teacher nk habiskan syllibus tentang litriture dahulu,,,, so kami bawa buku novel je laaa Catch Us If You Can tuh,,, kan teacher cakap nk habiskn chapter dlm buku tuh,, tetiba nk kna kluarkan buku teks pulak,,, mmg kami xbawak lah,, hohoho ,,so soryy

so smua plajar x membawanya laa,,hoho,,, first time dngar teacher yg slalu melawak dgn kami tuh mninggikn suara dekat kami satu kelas,,, we're SHOCK you know,, n we silent at da same time,, hohoh,, **giler nk sampuk teacher cakap time tuh,nnti kene marah lagik,, ,

mcm ni laa ayt teacher akuh dengan nada yg sangat tingii ***kamu yg MACAM tidak brsalah ni kan,, mmg la you're FORM 5 Arif kan,, top classes,,,,, and now buka ms 64 and do that work!!! ((sambil tutup buku teks dia dengan kuat,, kemas2 n keluar kelas)) ,,

     conclusionnya,,, akuh nih ketua kelas pulak,, hadoi,, mcm na nk say sorry ,,, kwn2 smua wakilkn dkt akuh utk prgi mnta maaf,, adoi,, hoho,, yg aku xbuad salah nih laa yg kena jgk,,*tu yg malaz jd ktua kelas tuh *tp aq xpergi pon,, hohoho,, ntah mybe im SHOCK kot dgn attitude baru teacher kami,, hohoho,,,

  so,, if teacher baca blog nih,, we all from 5A want to say sorry because do like that to you,, in the meantime, we do not take care of our behavior and our class pride with embarrassing position of our class as the best class at SMKPP .. we want to apologize to you very much.. thanks,, (maaf skali lagi jika speaking xbetul) hoho

***okelah too alll peepsss,,, bye,, huhu,,

No comments:

Post a Comment