Monday, 5 December 2011

Ceritera bff *blink2*

as slm sume! jwb k,, ta jwb dose,, lau jwb meh sni muachh2 sikit,,hihi,, opss,,

ok2 ,, aq nk crita lhaa skit psl2 kwn2,, hehe,, anyway i've got new BFF in my life,, hhee,, haa nama dya jeng2 jeng2,,, rhsia but i call Nad jer,,, first2 tngok minah ni dkt fb jer,, aq sja2 laa tekan2 button add as friend tuh,,hehe,, suka2,, tp aq add jer,,,ta chatbox pums!~ *teruk kan aq* huhu,, ta pa lpas tuh aq prasan dya dkt tmpat amik lsen d Baling,,hehe,, sja ta nk tegor tkut silap org,, hihi,, balik umah jer aq on9,,then dya pums on9,,, hehe,, sja2 jer aq chatbox dya tnya dya ke minah yg dkt Pakatan td,,hehehe,, sakit2 perut bagai,, hihi,, ksian lakz tngok,,,

then aq mnta nmber mmber lama aq kt dye,,, nk mnta nmber dya akuh malu lakz,,, hehe,, **gedik~ sjak bila aku malu? haha **verangan jar ko er fik*, haha,
lps tuh aq off9 da hal lakz,,hadoii,, bkn da hal pums,, tp abg aq off  Wifi rumah lakz,, haishh,,, geram,,haha,,melepas nk chatting sama Nad lg,,hoho,, Anyway da dpt number dy,, tnggu pe lg,, text je larh,, hehe
:D

Text punye text hari2 ta sdar inbox mssage akuh dh dkt 674 mssage dr Nad ni,**baru 3hari text**, hehe,, bnyak x?huhu,,,anyway best lah text ngn minah ni,,lwk2+ferasan dya laa xhabes2 skepala ngn akuh,,hihi,,,anyway aq heppy,,, kami pums da bnyak prsmaan,, hehe,, akuh ska vanilla sma choc,,dya pun ska,,haha,, **dya ni kdekut sikit kalau mkn kek ngn dya,,** tmbah2 prasa vanila lakz,,hehehe,, fhm2 lah kan org kuat mkn mcm kami nih,,

so tatau nk crita pa dh,,aq hepy,,hehe,, xtrkata kot! haha,, anyway thankz yer Na Nad muchuk!~ hehe,,
aku SyG's BFF akuh smua,, muahxchhh2 utk korang,, hahaha,, **lelebih lak,, oke as slm,, *jwb salam keyh,, taboh mau! kalau ta jwb,,haha ~peace yo~

No comments:

Post a Comment