Monday, 5 December 2011

TaRikH KeRamAt

as slm peeps!! *jwb k,,
errr~ aq ta sihat lak sminggu nih,, atotoi! haha anyway 28.11.11 adalah trikh kramat ntah papa bg aq,,huhuh,,

bkn kramat ape,, tp hari tu lah gf aq text aq minta clash,, errmm ,, errrr~
aq ta tauh apa laa yg buat dya nk mnta clash,, hoho,, tp ta pa,, better clash kan,, errmm xpa you dh decide utk clash kan,,so i kasi je la,, hoho,, wlaupun berat kan,,tp you nk sangat,, err~

apa alasan you kasi?? :(
first : apa?? nk exam for next year spm,,,
-owh oke ,, same reason with me,,, ta pe la yg tu,, i minta utk pause kn relation kita kan,,, tp you nk clash jgk,, ta pe laa,, aslkn you bhagia,,, err~

second: apa?? you bkn trbaik utk i,,??
-ta pa i kurang fhm tp smua manusia bkn yg trbaik kan,,masing2 da klemahan,,,

third : i xmsj you...
-oke,,yg ni mmg i ngaku,,, err~ actually i pegy ambil licence mmndu,, so ta kan nk msj you kot dlm2 keadaan bzy kt pakatan mmndu tuh,,, huhu,, n bila i dkt rumah pun xleh msj slalu,,, sbb my moms ta kasi main fon sangat,, you know why kan,, exam pa bagai tuh,,, huhu,,

fourth : i ni xromantis sngt??
-whatss!!!??? oke2,, the reason why i xmau nk romantis2 bagai sangat,, sbb nnti bila dh kawin msti ta romantis dh kan sbb smua bnda dh romantis dr awl lg,,, thats y laa i ta nk SPOIL you sngt,,, huhu,,

tp kita dh clash kan,,, its okey,, i hope you dpt laa carikn bf yg lbih bagus,nsem,pndai jga hti you,ska ambil brt psl you k,, i ni xreti smua2 tuh,,sory sngt,,, i hope you gmbira ngn sesapa pun bf baru you,,, im not good for you,,

**pasrah je la what happen around us,,,akuh ta nk feling2 bagai,, because cinta msa skolah2 ni just xkemana      org kta,, akan ptus jgk,,,so better ngaji dlu,, kerja then baru brcnta,,, ~peace~

 **gmbira kerna ada kwn yg support spya brsabar** tengs kwn2,, hana,umi,ana,abg2 angkat, na nad,, kak umi,, nasrul,,, tq 4 da everything,,,nasihat korang brmakna weyh,,, haha

p/s: english tunggang tbalik kan,, so ada aq kesah,,huhuh,, aq try jgk nk improve,, tp na bt cenna tu je yg mmpu,,,

k laa smpai sni jaa peeps!! smoga anda jga dpt tmpuhi apa jua dugaan k,,,
Chill Out!!~ "dont Judge A Books By Its Cover" okeyh!!~

assalamualaikum peeps!! :D

No comments:

Post a Comment