Monday, 5 December 2011

KecOnFiuSan MenGuaSai


as slm smua pmbaca,,, **jwb slm ,, ta jwb dosa tnggung ek,, err~

hari ni Selasa 6.12.11,, tarikh spatutnya akuh test JPj mto,,err~ tu lah kan sapa sruh lmbatkn latihan 10jam lg,, kan dh kne tunda tarikh test,, huhu,, tapa2,, 13 ni bleh gak test kan,,hoho,, **smbil jerit dlm tempayan
~na dpt lsen mto pun susah,,~err bg je lah kn snang,, hahaa **ingt syarikat pak aq ke,, haha,,dh2 merapu lak...

smalam BFF aq text aq ajak klua study addmath n math kt Puspa Sik,, errr~~ cenna ni??? aq dh laa ta reti math,,addmath lg laa aq lingkup,,, huhu,, sabar je la kan sbb xpnday mate,,, **untunglhaa sapa yg terror tuh,,, blaja elok2,,

so, aq nk pegy ke ta nak???? **confius,,, grrr~ anyway aq pon ada nota sejarah for form5 aq ta buad lg,,, so bleh laa nk pegy study ngn bff aq tuh,,, hehe,, smbil2 aq xreti addmath n mate tuh aq buad laa sejarah aq,,hahaha,, xpun borak2 ngn bff aq tuh,, hihi,,

p/s: nnti aq text ko er kalau nk pegy study,,., **tlebih smangt lak**

lpas study aq blnja ang bakso nak?? xpun vanilla ice,, hehehe,, boley kan??
aq bkn ta nk pegy study lg ngn ko,, tp ang tgh sedih kan?? better aq bg ang tenang dlu k,,, rehat bnyak2,, then baru kita study k,, if kalau pegi study time2 ko sedih2 ni pun i think xmasuk kpala pnyaa,, sbb ang tnsion kan,, so get enough rest dlu k,, astu nnti aq text ag,,,, errr~ *tumpang sedih,,*

oke lah ,, smpai sni dlu,,aq blogging smpai aq ta ,mndi lg ,,,, err~ ma dh vising dh ... huhu,,.
anyway nnti aq update post lg okeyh,,,, k as slm smuaaa,. **ta jwb dosa,,,



                                                  

No comments:

Post a Comment