Monday, 5 December 2011

mAlaM yAnG bOriNk~ errr~

as salam smua,, xjwb dosa k,, kalau jwb meh sni nk hugs skit,, err **ish2 bkn muhrim** err sory2,, Hug jarak jauh dh la,,, haha

anyway dh malam pun harini,, so malam2 ni ta tauh laa na tulis per,, nk text ngn Na Nad pun nmpak mcm dya sedih sanad,,, hhuu,, sabar ek my frend Na Nad,,,, ujian tuh dr Allah,,, mybe da hkmah k,,, tnggu nnti akuh text ko k,,, hehe,, nk bt ko heppy,,, hihi,,, ..... ta nak ckp bnyak psl Na nad nnti ta pasal aq kna PJJ ngn dya,,haha nk tauh pa tu PJJ??? memula aq penin gax Nad ni tlis aper PJJ amendanyaa natang tuh,,haha, **kann dh klua bhsa kedah aq,, err~ PJJ tuh *penampar jarak jauh*,,haha,, match kan,,

hehe,, ok laa malam ni boring kan,, so tatau nk buad apa,, layan movie pums besh gak nih,, tp muvie pa ek?? seram ke,, komedi or Romantis geytuw,,, hahaha,, lol!~

ta pa lah,, muvie bnyak sanad,,tngok je laayg mna 1,,, err`~ layan lagu pon best neh,, haaa aq da minat kt lagu satu ni Katy Perry - The One That Got Away,,,, haha,, lagu nih senior akuh kasi kt aq sruh dngaq,,, 1st dngar xbest tp bila aq ulang balik ,,,best lah pulak,,haha,, anyway thanks yer Nur Izzati Mohd Hashim sbb kasi lagu tuh,, best kott,,, eti nih slalu bt symbol ==" haha,, amenda niyh weh?? aq tatau,, ahha,, aq main tulis jee smua,,, haha eti bgtaw akuh yg tuh symbol muka blur..yeke? boley la ,, boley laa,, ahaha,,

ermm,, so smpai sni ja la kot,, ta lrt nk type dh dlm condition akuh demam2+selsema2 bagai nih,,,,, huuh,, xpasal jer stgi akuh masuk I See You (ICU),,hahha,, *ejaan ta pnting,, bunyik yg pnting,,hahaha,, k laa out luh,, peace~~

No comments:

Post a Comment